måndag 21 september 2009

Idag, Imorgon, Igår

Länge låg jag med folk bara för sakens skull. Inte för att jag egentligen ville, eller för att jag var speciellt kåt, eller för att jag var våldsamt attraherad av personen jag för tillfället låg under. Inte för något av de rätta skälen. Inte ens för att få bekräftelse.
Jag gjorde det för att jag trodde att det var vad som förväntades av mig.

Jag kan inte räkna mina one night stands genom åren på en hand, inte på två heller, eller tre, eller ens fyra. Det är inte direkt så att jag ångrar dem, utom kanske ett eller två, men jag skulle lika gärna kunna ha dem ogjorda, de har inte gett mig någonting. Utom att jag kanske är ännu lite mer avigt inställt till sex än vad jag skulle ha varit annars.

Ett tag knullade jag med en äldre gift man (klyscha, någon?) regelbundet bara för att försöka lära mig själv att tycka om sex. Det kändes som att jag missade något viktigt. Jag tänkte att om jag bara ligger med en och samma person tillräckligt länge så kanske det blir sådär underbart som alla säger att det är tillslut. Det blev det inte.

Länge tvingade jag mig själv att ställa upp på sex för att jag antog att mannen jag älskade skulle överge mig annars. Det tog slut iallafall, till stor del just därför. Såhär i efterhand är jag verkligen inte förvånad att han drog.

Jag var helt enkelt ett klassisk fall av "Men alla andra...därför måste väl jag..." och jag har egentligen ingen annan än mig själv att skylla för att jag inte lyssnade på min kropp. Snart firar jag min två-årsdag som nucka. Snart två år sedan jag slutligen bestämde mig för att bara sluta. Hade jag bott i Miami hade det nog varit dags att gå till den där jävla tatueringssalongen och tatuerat in någon grej efter att ha hållt ett tårdrypande långt jävla brandtal om hur jag återvunnit min förlorade oskuld och hur tatueringen ska symbolisera skiten. Nu tar jag nog en cigg och kanske lite konjak och funderar på varför jag inte kom på det här tidigare.

Jag känner mig befriad på något sätt, det är rätt så javla skönt, nej, fel, rätt så jävla fantastiskt, att faktiskt bara gå efter vad jag själv vill och inte efter vad jag tror att andra har för förväntningar på mig. Nu återstår bara problemet att hitta någon som är villig att älska mig utan att älska med mig.

Jag gissar på att jag kommer att vara singel ett tag till.

1 kommentar:

anna sa...

Jag googlade "om att inte vilja" och det första som kom upp var just din fjuttiga blogg. Din fjuttiga blogg med så jävla stora ord och meningar, som i princip tar över mitt tankesätt och hela världen.

I vartenda ord du nämner känner jag igen mig. Så snälla. Uppdatera mer.