tisdag 26 januari 2010

Skydda dig från den kåta älgen - så här gör du, steg för steg.

Aftonbladet gör det igen! Problemet med djur som försöker våldta männsikor har helt klart gått för långt, över hela landet blir människor attackerade av kåta älgar, renar och papegojor. Självklart är det då upp till en av våra ledande kvällstidningar att utreda och uppmärksamma problemet med en artikel som verkligen bara dryper av sylvass, lysande, undersökande, sanningssökande och ja, kort sagt fantastisk journalistik. Äntligen börjar Aftonbladet hitta tillbaka till journalistikens grunder, ett avtäckande av ett sådant här ensormt stort, och hittills dolt problem är ju verkligen en tjänst för samhället. Hur har det här överhuvudtaget kunnat pågå så länge utan att någon har gjort något åt det? Hallå? Vad händer egentligen med det här landet, var är polisen, var är åklagarna, var är Aschberg? Var det inte illa nog med alla invandrare som ska hålla på och gruppvåldta allt och alla hela tiden, SKA VI BLI UTSATTA FÖR BRUNSTIGA ÄLGAR NU OCKSÅ, SKA DET ALDRIG VARA NOG?

Den här bloggen, som ju är emot sex i alla dess former, ofrivilligt sådant inkluderat alltså, blir ju särskilt lycklig då det i slutet av artikeln bifogas konkreta råd för hur man ska slippa bli överfallen av allehanda våldtäktsbenägna djur, jag återupprepar dem här så att ingen missar dessa livsviktiga råd, tycker faktiskt att folk ska börja klistra in detta på sina facebooksidor också, jag tror att det kan bli lika stort som "Stoppa barnporren på nätet!"

Så, om du håller på att bli våldtagen av en älg, tänk då på följande;

1. Ställ inte upp!
2. Djursex är lagligt, men låt bli ändå!

Tack, Jonas Whalström - känd från Skansen, för dessa ovärdeliga råd. Tack Aftonbladet för att ni uppmärksammar och avslöjar detta enorma problem.

Inga kommentarer: