torsdag 17 december 2009

Nyår i dejtingvärlden

Ok, nu tänker jag spy lite galla över Wendela igen. Det känns alltid bra att sparka lite i tomma luften.

Idag tipsar de om lediga snubbar och donnor som letar efter en nyårsdate. De har pratat med Erik, som med ljus och lykta söker efter någon att pussa vid 12-slaget. Fantabulous!

"Det blir ju en lite speciell dejt, för i dejtingvärlden vet man aldrig vad som händer"
"Att komma till kompisfesten med en helt ny tjej tror han inte är några problem.
-I dejtingvärlden vet man aldrig"

Dejtingvärlden? Que?

Är det ett parallellt universum, där tiden är böjd, där det finns rabbitholes som leder ner till kärleksgropar, där kypare går runt med brickor med viagra, där stjärnorna faller ner från himlen och landar i din älskades hår? Där vad som helst, vad som helst kan hända! Det här är är något som helt gått mig förbi.

Jag skulle hur som helst vilja tacka den som bestämmer över vilken värld man lever i, innerligt och av hela mitt hjärta, för att jag får leva i den vanliga världen istället för dejtingvärlden. När jag tänker efter så är jag ganska övertygad om att det är jag själv som bestämt det, fy fan vad jag är bra.

Jag känner på mig att dejtingvärlden är ond och uppfunnen av någon som antingen vill leva i en romantisk komedi, eller tjäna pengar på folk som tror att de gör det. Med största sannolikhet nån jävla Amerikan.

(Hurra för generaliseringar!)


Lite senare: Hihi, nu har jag tittat på bilderna på de hoppfulla nyårsdejtarna. Ja, jävlar alltså.

Inga kommentarer: