torsdag 22 april 2010

I-landsproblem månne?

Råkade lyssna in mig på en något ångestfylld konversation som handlade om att hitta det rätta ögonblicket att tala om för random ligg/nybliven pojkvän/annat liggobjekt i manlig form att man har mens och därför inte kan ligga.

Det pratades om hur man ska lägga fram det för att det inte skulle låta som en dålig ursäkt à la huvudvärk, för att det inte skulle låta äckligt, fjortisaktigt eller överhuvudtaget pinsamt. Värst är det tydligen när det kommer till engångsligg, eller någon som följer med hem efter krogen och antagligen skulle ha varit ett engångsligg om det nu inte vore för det faktum att man blööööder. Ur fittan (hemska tanke!) "Eeeh, ja, alltså, *host* du kan ju få följa med...om du vill..men jag, eh, eeeh, alltså. Lingonveckan. *peka peka* Blod. Inget ligga." Varpå man tydligen riskerar att bli avvisad, förpassad till helvetet för all framtid eller värst av allt, råka ut för ett ögonblick av pinsam tystnad. Eller så bryr sig inte snubben i fråga utan vill ligga ändå, då måste man oroa sig för blod på lakanen, blod på fingrar, blod på kondomen, blod överallt. Alltså, bah sååååå not worth it!


Alltså, det här är så dumt att jag känner hur en liten hjärnblödning tar fart någonstans i pannan. Tjejerna som diskuterade var dessutom mycket närmare 30-årsåldern än den 14-åriga ålder man kanske helst hade velat föreställa sig.


Anledningen att hjärnblödningen inte tar kål på mig är att jag är så jävla glad och lättad över att jag slipper att jag just i detta nu tänker ta mitt paraply och flyga upp i himlen, precis som Mary Poppins.

1 kommentar:

Squalor sa...

det kunde ha vart värre. De kunde ha diskuterat om sätt att tillfredställa killen utan egen njutning bara för sakens skull att killen var så på och bjöd henne på massa drinkar.
överhörde ett samtal idag med två tjejer som diskuterade att det var så jobbigt när killar alltid skulle stoppa fingret i deras rumpor. Det tyckte det var skitjobbigt men lätt det gå för annars blire sånt tjat